Hacılar Ortaokulu

Vizyon: ´´Eğitim öğretimin her koşulda başarıyla yapılabileceğini kanıtlayan bir kurum olmak.´´

Misyon: Modern eğitim anlayışına sahip, azimli, kararlı, yenilikçi ve heyecanlı, en yeni eğitim-öğretim yöntemleri ile kişisel öğretmen yeteneklerini yoğurmuş kadromuz ile; ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesinin de üzerine yükselmesini sağlamak için; çağın ihtiyaçlarına göre kendini geliştiren, öğrenmeye açık, bilgiye aç, yüreği sevgi dolu, kendisiyle barışık, huzurlu, bulunduğu çevre ile uyumlu, eleştiri tavrına sahip, güveni yüksek, etkili iletişim kuran bireyler yetiştiriyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:25
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Akıl Zeka Oyunları Futbol,Masa Tenisi,Atletizm ve Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacilarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HACILAR MAH. 58383. SK. NO 13/2 BOZKIR / KONYA

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - HACILAR MAH. 58383. SK. NO 13/2 BOZKIR / KONYA